Voorstelling Groep

Gelieve hier allemaal jezelf kort voor te stellen !

Tahnee Van Kemenade
Ik ben Tahnee. Ik ben 18 jaar oud en woon in Putte Kapellen te Antwerpen. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan de hogeschool Vives, Kortrijk.

Hannah Van der Meulen
Ik ben Hannah en ik ben geboren te Zottegem op 5 augustus in 1998. Ik woon nu in de Loverstraat 66, 8710 in Sint-Baafs-Vijve. Ik teken graag en speel piano in mijn vrije tijd. Ik heb gekozen voor de studie 'Toegepaste Psychologie' omdat ik al heel mijn leven van plan ben om later mensen te helpen. Later is het de bedoeling dat ik mijn eigen praktijk heb als psychologe.

Korneel Vanden Bogaerde
Ik ben Korneel en ik ben 18. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan de hogeschool Vives te Kortrijk, waar ik al mijn hele leven woon. Sociaal contact is mijn passie en tegelijk ook een van mijn sterke punten.

Céline Planquette
Ik ben Céline. Ik ben geboren op 31/10/1994 en ben 22 jaar oud. Ik woon in Gits en studeer Toegepaste Psychologie aan VIVES in Kortrijk. Ik studeer Toegepaste Psychologie doordat ik zeer geïnteresseerd ben in psychologie. Ik heb dit leren kennen door mijn vorige opleiding. Ik ben namelijk al afgestudeerd als gegradueerde verpleegkundige. Ik heb deze opleiding gevolgd in IC Dien te Roeselare. In mijn vrije tijd rij ik paard en ga ik gaan lopen.

Nikita Verstraeten
Ik ben Nikita en ik ben 18 jaar. Ik woon momenteel bij mijn papa in Letterhoutem, op de boerderij. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met fotografie en mijn dieren. Ik heb voor de richting 'Toegepaste Psychologie' gekozen omdat ik later jongeren wil helpen. Mijn eigen praktijk opstarten is mijn ultieme droom !

Ouliana Zmarco
Ik heet Ouliana en ik woon in Oudenaarde. Ik ben 21 jaar. Ik zit in mijn 2e jaar Toegepaste Psychologie A&O. Graag zou ik een sociale job hebben waar ik mensen kan helpen.

Ruben Illegems
Ik ben ruben en ben geboren te gent op 1 september 1996. Ik woon nu in Ronse. Ik zit in mijn eerste jaar toegepaste psychologie. Ik heb deze richting gekozen omdat het denken en doen van de mens mij echt boeit.

Benjamin Vierstraete
Ik ben benjamin ik ben 18 jaar. ik woon in Wevelgem ik heb toegepaste psychologie gekozen omdat het gedrag van mensen mij interesseert.

Gan-Bayar Undral
Ik ben Gan-Bayar ik ben 19 jaar. Ik woon in Izegem. Ik doe mijn 1ste jaar bachelor Toegepaste Psychologie. Ik ben afgestudeerd in Brugge uit de richting Humane Wetenschappen. Ik heb voor deze richting gekozen omdat het nauw aansluit bij mijn richting die ik in het secundair onderwijs heb afgemaakt.

Sebastiaan Van Hoye
Ik ben Sebastiaan en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Zottegem en heb deze richting gekozen omdat ik graag mensen wil helpen en begeleiden. Om mijn hoofd leeg te maken sport ik veel en speel ik muziek.